Μαθήματα βουλγαρικής γλώσσας

Μαθήματα βουλγαρικής γλώσσας

Επικοινωνήστε βουλγαρικά! Αποκτήστε όποιο επίπεδο στη γλώσσα χρειάζεστε. Οι έμπειροι καθηγητές μας θα σας συμβουλέψουν σχετικά με το πρόγραμμα το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες σας.

 

Μαθήματα βασικής επικοινωνίας στα βουλγαρικά σε γκρουπ ή εξατομικευμένα

Τα μαθήματα βασικής επικοινωνίας απευθύνονται σε αρχάριους. Διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Διεξάγωνται σε μικρά γκρουπ σε πρωινές ή απογευματινές ώρες. Τα μαθήματα διεξάγονται μια φορά την εβδομάδα από 3 διδακτικές ώρες.

Στο τέλος του 6μηνου course οι συμμετέχοντες: 

 > Επικοινωνούν για βασικά θέματα της καθημερινής ζωής, για ζητήματα άμεσης ανάγκης, καθώς και θέματα που αφορούν την εργασία, τις σπουδές, την οικογένεια, την κατοικία

 > Κατανοούν συχνά χρησιμοποιούμενες εκφράσεις και προτάσεις οι οποίες σχετίζονται με καθημερινές εμπειρίες

 > Διαβάζουν πινακίδες στο δρόμο, ενημερωτικές ταμπέλες σε αξιοθέατα

 

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για εξατομικευμένη εκπαίδευση ρωτήστε μας για τη διαθεσιμότητα των καθηγητών μας.

 

Το επόμενο course στα βουλγαρικά ξεκινά στις 29 Ιανουαρίου 2020

Πρόγραμμα: Κάθε Τετάρτη, 18:00 - 20:30

Τιμή: 100 ευρώ το μήνα

 

Δηλώστε συμμετοχή από το τηλέφωνο ή μέσω e-mail. Αναφέρατε το ονοματεπώνυμό σας και τηλέφωνο επικοινωνίας

 

Μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας (επίπεδα Β1, Β2, C1, C2)

Για να ξεκινήσετε μαθήματα προετοιμασίας για εξετάσεις χρειάζεται να έχετε ήδη αποκτήσει μια μέτρια γνώση στη βουλγαρική γλώσσα.

Απαιτείται να μπορείτε να χειρίζεστε λεξιλόγιο το οποίο συνδέεται με βασικά θέματα: Καθημερινή ζωή, Οικογένεια, Χρόνος, Επάγγελμα, Ταξίδια και μεταφορικά μέσα, Ελεύθερος χρόνος.

Απαραίτητες γραμματικές γνώσεις: Γένος, αριθμός, αριθμητικός τύπος και αρθροθέτηση των ουσιαστικών και των επιθέτων. Τακτικά αριθμητικά ονόματα και αριθμητικά επίθετα. Σωστή χρήση των δεικτικών, προσωπικών και των κτητικών αντωνυμίων. Ρήματα - ενεστώτας, απλός μέλλοντας και αόριστος. Τοπικές και χρονικές προθέσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού με καθηγητή μας ο οποίος θα σας καθοδηγήσει σχετικά με την προετοιμασία σας στη γλώσσα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.